(Foto: Marius Hansen)

Foto: Marius Hansen

Disse Bukta-bandene spiller på SMAK-festivalen

Lørdag avslutter SMAK-festivalen med Senjahopen og Nikkeby Lufthavn. Begge bandene skal spille på Scandic Ishavshotell.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Kommunikasjonsansvarlig Kristine Marie Børresen for Buktafestivalen forteller at de valgte nettopp Senjahopen og Nikkeby Lufthavn fordi bandene representerer det Bukta står for.

– Begge bandene er veldig i Buktas «ånd». De har begge spilt på Bukta før, og er lokale band for regionene, noe som er veldig viktig for oss. Litt travere i rockemiljøet som kan skape skikkelig Bukta-stemning, sier hun og legger til:

– De er dritbra, rett og slett.

Egen Bukta-stand

– Vi er jo en festival som er veldig opptatt av både mat og drikke i tillegg til musikken. Og når vi allerede er partner med Mack og Mathallen ble det en veldig naturlig link å ha stand sammen, forteller kommunikasjonsansvarlig Kristine Marie Børresen for Buktafestivalen.

I løpet av festivalen har hun stått på stand og solgt typiske Bukta-retter og øl.

– Vi ønsket å skape litt mer aktivitet rundt Bukta gjennom hele året. Så nå har vi med oss sjarken for å skape litt ordentlig Bukta-stemning, forteller Børresen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: