Foto: Troms kommune

Foto: Troms kommune

Her blir det omkjøring i helga

Grunnet festivalen «Nordbyen – ka no?» blir redusert fremkommelighet i Skippergata lørdag klokken 08.00 til 20.00.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det opplyser Tromsø kommune på sin hjemmeside. For dem som skal til byen i tidsrommet når festivalen pågår, kan det være greit å være oppmerksom på følgende omkjøringer (se bilde øverst i saken).

Skippergata vil kun være åpen for buss, taxi, blålysetatene og de som bor/jobber i Skippergata, Søndre Tollbodgate og Havnegata. Når du kommer fra fastlandet, kan du ikke svinge sørover i Skippergata. Kjør via Elvegata og Storgata for å komme sørover på Tromsøya (grønn merking i kartet). Eller enda bedre; kjør inn i tunnelen i Hansjordnesbukta.

Bispegata blir helt stengt mellom Storgata og Havnegata på lørdag (rød merking i kartet). Altså ved Jaklins plass.

For adkomst til boliger øst for Skippergata (sjøsiden): Kjør via Nansens plass (gul merking i kartet) og under brua.

For adkomst til boliger vest for Skippergata: Kjør via Storgata nord (gul merking i kartet).

For adkomst til hotell- og næringsvirksomhet i Havnegata og Sjøgata; kjør sørfra gjennom Sjøgata (oransje merking i kartet).

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: