HAVET: Gründer Stine Falk-Petersen har selv søkt jobber innen sjømatnæringa og mener det er stort behov for nettsiden Yngel.
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

HAVET: Gründer Stine Falk-Petersen har selv søkt jobber innen sjømatnæringa og mener det er stort behov for nettsiden Yngel.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Disse fire fra Tromsø skal være ambassadører for Agenda Nord-Norge

Av 12 ambassadører fra landselen er fire av dem fra Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

På ett år skal ambassadørene lære seg alt de kan om Nord-Norge, den kunnskapen skal de bruke til å fremme landsdelen nasjonalt. Dette skriver daglig leder Roger Ingebrigtsen i en pressemelding.

De fire tromsøværingene som er med på programmet er:

  • Siren Storli (35), Seniorrådgiver i NHO
  • Stine Falk-Petersen (31), eier og daglig leder i Yngel.no
  • Ingvild Brox Kielland (31), Prosjektleder i FLOW Coworking
  • Espen Renø Svendsen (34), Kreativ leder i Amedia

Ambassadørene skal i løpet av det neste året delta på flere samlinger, møter og øvelser.

De andre amnassadørene fra resten av Nord-Norge er Truls Olufsen-Mehus (35, fra Hamemrfest), Inga Anne Karen Sara (28, Maze), Preben Woll Bostad (29, Harstad), Svein Kristian Malin (34, Bodø), Hans Fredrik Sørdal (33, Ramberg), Kjersti Fossåskaret Eltoft Krüger (30, Leknes), Marlene Føre Frantzen (28, Narvik) og Tonje Nermark (29, Mo i Rana).

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: