60 meters avstand mellom branntomtene: - Det er mistenkelig

Politiet forteller at det er for tidlig å konkludere med brannårsaken, men de anser det som mistenkelig.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Natt til lørdag brøt det ut to branner i Langnesveien (se grafikk øverst i artikkelen). Dyrebeskyttelsens kattehjem ble berørt og 13 katter omkom. I tillegg brant det i en carport kun 60 meter unna Dyrebeskuttelsens lokaler.

- Vi skal undersøke brannstedet med krimteknikere i løpet av dagen. Det er korrekt at vi anser brannen som mistenkelig, men vi har ikke påvist brannårsaken ennå, sa operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen, til iTromsø lørdag morgen.

LES OGSÅ: Nestleder i Dyre­beskyttelsen: - Vi har mistet hjertene våre

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: