29-åring tiltalt for å ha mishandlet sin gravide samboer

En 29 år gammel mann er tiltalt for å ha utøvd vold, trusler, krenkelser og for å ha mishandlet sin samboer gjentatte ganger mellom 2014 og 2016.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tromsøværingen er tiltalt for to brudd på straffeloven samt for brudd på legemiddelloven for å ha brukt hasj ved flere anledninger.

I tiltalen kommer det fram at mishandlingen startet under en ferie i Tyrkia. Mannen skal i løpet av denne toårsperioden ha spyttet på henne, tatt kvelertak, bitt henne, holdt henne fast fysisk, lugget, sparket henne i hodet og kropp, og slått henne gjentatte ganger.

Den tiltalte mannen skal ved flere anledninger ha tatt kvelertak på samboeren i perioden hvor hun gikk gravid, holdt henne nede med tvang og kalt henne for «hore» og lignende skjellsord.

Mannen skal også ha besvart meldinger fra hennes mobil og truet med å begå selvmord med kniv.

Det er satt av tre dager til saken i Nord-Troms tingrett i slutten av januar.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: