Ruset mann med kniv satt i arresten

Mannen ble først observert ved Kræmer.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politiet har tirsdag formiddag pågrepet en mann i slutten av 40-årene i nærheten av Kræmer. Mannen skal ha vært ruset og hatt en kniv.

- Jeg har ikke sett kniven, men har fått den beskrevet som en større kniv. Den første meldingen vi fikk om mannen var at han befant seg ved Eurospar Kræmer, og vi fanget han opp like i nærheten. Han skal ikke ha framsatt noen form for trusler med kniven, men var ruset, sier operasjonsleder Rune Nilsen ved Troms politidistrikt.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: