(Foto: Berit Keilen / Scanpix)

Foto: Berit Keilen / Scanpix

Til våren frister de med ny direkterute hit

Finnair starter opp ny direkterute fra Tromsø til våren.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Mai 2018 starter den nye ruten mellom Tromsø og Helsinki opp. Ruten skal opereres av Widerøe, og gå en gang i uka, på lørdager.

Det vil i tillegg settes opp daglige flyvninger mellom Bergen og Helsinki, og satsningen settes i sammenheng med Finnairs mål om å knytte flere steder i Norge til deres destinasjoner i Asia.

- Vi er glade for at vi nå kan tilby nye direktefly til Bergen og Tromsø. Norden tiltrekker seg flere og flere reisende, og vi tror våre asiatiske kunder vil sette pris på disse nye tilskuddene til vårt allerede omfattende nettverk. De nye flyene tilbyr også våre kunder i Norge nye forbindelser til vårt nettverk bestående av 19 asiatiske byer og 100 europeiske destinasjoner via Helsinki, sier Juha Järvinen, handelsdirektør for Finnair på deres hjemmeside.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: