Tyvene ble fanget opp på overvåkningskameraene til Urmaker Jørgensen, som holder til i Sjøgata i Tromsø sentrum.

– De knuste et vindu og utløste en alarm som gikk direkte til vaktselskapet, som igjen tok kontakt med oss. Vi har sett overvåkningsvideoen og det var tre personer involvert, men vi vet ikke hvem de er, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen ved Troms politidistrikt tidlig onsdag morgen.

Store verdier

Tyvene fikk med seg klokker av merkene Rolex og Breitling. Luksusklokkene er verdt store summer, og politiet jobber med å få oversikt over nøyaktig hva som er tatt fra butikken.

– Det er snakk om store verdier, men vi har ikke fullstendig oversikt ennå, sier Gudmundsen, som sier at det er vanskelig å si om innbruddet bærer preg av å ha vært utført av proffer.

Leter etter vitner

Gudmundsen sier de vil vurdere å frigi overvåkningsbilder senere i dag, og leter etter vitner til hendelsen.

–  Hvis noen har sett noen i det området i det aktuelle tidsrommet vil vi ha kontakt med dem.

Politiet sendte klokken 11 ut en pressemelding der de ber folk som har gjort observasjoner av personer og biler i sentrumsområdet mellom klokken ett og fem natt til onsdag om å kontakte politiets tipstelefon på nummer 77 79 76 22.

– Vi har ingen mistenkte i saken per nå, men vi jobber med å gå igjennom overvåkningsbilder fra den aktuelle butikken og andre kameraer i nærheten, sier politiadvokat Elin Norgård Strand til iTromsø.