Illustrasjon. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Illustrasjon. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Borettslaget frykter for nye boligplaner

Borettslaget mener bomiljøet i nabolaget blir utrivelig når de nye blokkene settes opp.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Hans og Grete borettslag på Storelva er i sine merknader bekymret for de nye boligplanene i nabolaget, spesielt byggehøyden på tre etasjer foran eksisterende boliger med to etasjer.

– Vi stiller oss også spørrende til om en slik «oppstramming» av området og relativt ekstremt tett bebyggelse virkelig vil gi et godt bomiljø for noen? Vi er redde for at man skaper et utrivelig miljø både for eksisterende innbyggere og for de nye som vil måtte bo såpass tett.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: