Tunnelinngangen i Vestregata. Skjermdump fra Google Maps.

Tunnelinngangen i Vestregata. Skjermdump fra Google Maps.

Forlenger stengingen av denne tunnelinngangen

Mandag 9. oktober stenger kommunen inngangen til Langnestunnelen i Vestregata.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Kommunen stenger tunnelen på grunn av vedlikeholdsarbeid, det skal også settes opp flere lys og et høydevarslingssystem. Det skriver de på sin egen Facebook-side.

Tunnelen vil holde stengt mellom klokken 07.00 til 16.00. Planen var å  åpne den igjen fredag 13. oktober.

- Vi må dessverre forlenge stengingen av tunnelen inn fra Vestre gate (bak NAV) på grunn av vedlikeholdsarbeidet. Tunnelen blir derfor videre stengt hver dag frem til fredag 20. oktober. Den er stengt klokken 07.00-16.00 hver dag, med unntak av helgen, skriver kommunen på sin Facebook-side.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: