FRAVIKER: Kommunen mener godkjente tegninger ikke samsvarer med utformingen. (Foto: Stein G. Rasthe)

FRAVIKER: Kommunen mener godkjente tegninger ikke samsvarer med utformingen.Foto: Stein G. Rasthe

1 / 1

Forsvarer seg mot fasade-kritikken fra kommunen

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Totalrenovering har svart etter at kommunen stilte spørsmål ved fasadearbeidene på Storgata 93A, hvor det går fram at utformingen er i henhold til godkjente løsninger.

– Fasaden er ikke ferdigstilt og skal utføres slik beskrevet i søknad. Det pågår fortsatt arbeid med renovering av Storgata 93A, og fasaden vil ikke bli ferdigstilt før alle detaljer og balkongen er montert, skriver Totalrenovering, og legger til at avvik vil fremkomme i en eventuell endringssøknad.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: