Kvalsundtunnelen
            (Foto: Åsgeir Johansen)

KvalsundtunnelenFoto: Åsgeir Johansen

Stenger denne tunnelen i natt

I natt får den nye pumpestasjonen sin tilhørende transformator, og dermed stenges tunnelen i to timer.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I natt får den nye pumpestasjonen i Kvalsundtunnelen på fylkesvei 836, mellom Kvaløya og Ringvassøya, ny transformator til høyspentanlegget.

Tunnelen blir derfor stengt fra klokka 02.00 til 04.00 natt til tirsdag.

- Arbeidet natt til tirsdag er en del av prosjektet med å bygge en ny pumpestasjon i Kvalsundtunnelen. Vegvesenet regner med å være ferdig med prosjektet i løpet av oktober måned, sier byggeleder i Statens vegvesen, Steinar Arnt Larsen i et presseskriv.

Utrykningskjøretøyer kan passere ved behov.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: