KØ: Det var mange som måtte stå lenge i kø for å komme seg til byen torsdag morgen. 
            (Foto: Ronald Johansen)

KØ: Det var mange som måtte stå lenge i kø for å komme seg til byen torsdag morgen. Foto: Ronald Johansen

Lange køer inn til byen

Som følge av arbeidet på Tromsøbrua, er det lange køer ved tunnelinnslaget på fastlandsiden.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

- Onsdag var det svimlende lange køer på bysiden. Køen begynte ved fyllingen i retning mot tunnelen. På vestsiden av øya startet køen fra rideskolen til Giæverbukta, sier Steinar Gudmundsen, operasjonsleder ved Troms politidistrikt.

Øverst i artikkelen ser du bilde av køen torsdag morgen. Operasjonslederen forteller at de ikke har fått informasjon om trafikale utfordringer i dag tidlig, men folk må nok belage seg på litt kø nå som det er arbeid på Tromsøbrua.

- I forbindelse med jobbing på brua, så blir det lange køer om morgenen på fastlandssiden, og på ettermiddagen på bysiden, sier han.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: