FULLT OPP: Politiet har hatt fullt opp – både i drukkenskapsarresten og i oppdragsmengde i løpet av natt mot søndag.
            (Foto: Tom Benjaminsen)

FULLT OPP: Politiet har hatt fullt opp – både i drukkenskapsarresten og i oppdragsmengde i løpet av natt mot søndag.Foto: Tom Benjaminsen

Fyll, narkobruk og bråk: Flere måtte overnatte i drukkenskapsarresten

Politiet hadde nok å henge fingrene i natt til søndag.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Om det er fordi det er lønningshelg for folk flest er vanskelig å si, men det ble like fullt en nokså hektisk helg for politiet i Tromsø.

I løpet av natt til søndag var politiet nødt til å gjøre en rekke inngripener overfor folk som enten var for fulle eller for utagerende.

• Allerede lørdag ettermiddag i halv sekstiden ble en beruset mann plukket opp i sentrum og kjørt på fyllecellen i Hansjordnesbukta. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

• En mann i begynnelsen av 20- årene ble tatt med til politistasjonen og satt i arrest for beruselse. Ifølge politiet var han et ordensproblem på byen.

• En time etter skjenkestopp ble en overstadig beruset mann hentet fra sentrum og satt i fyllearrest.

• En mann i slutten av tenårene bar kniv på offentlig sted, og det opprettes sak på forholdet.

• To menn i 20-årene ble tatt for bruk av narkotika. Det er opprettet straffesak for forholdet.

• Politiet i Tromsø har også fått besøk fra Finnsnes. En beruset passasjer ombord i MS Lofoten satte fyr på et dametoalett slik at brannalarmen og sprinkleranlegget satte i gang. Mannen ble pågrepet da Hurtigruta klappet til kai på Finnsnes og deretter kjørt til Tromsø for å settes i fyllearrest.

• En rekke private fester som forstyrret naboer har ikke fått besøk av politiet, melder etaten på sin Twitter-logg. «Politiet har så langt i natt ikke hatt kapasitet pga. mange prioriterte oppdrag», skriver man.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: