INNBRUDD: Tyver tok seg inn i Urmaker Jørgensen natt til onsdag 4. oktober. Dagen etter innbruddet ble butikken undersøkt for spor av polititeknikere. Foto: Ronald Johansen.
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

INNBRUDD: Tyver tok seg inn i Urmaker Jørgensen natt til onsdag 4. oktober. Dagen etter innbruddet ble butikken undersøkt for spor av polititeknikere. Foto: Ronald Johansen.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Har fått tips etter TV-program

Urmakerinnbruddet:

Politiet har fått inn konkrete tips etter at innbruddet hos Urmaker Jørgensen ble tema i krimprogrammet «Åsted Norge».
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det forteller politiadvokat Elin Norgård Strand til iTromsø.

– Vi har fått inn en del konkrete tips som vi skal følge opp nærmere, sier hun.

KLOKKER: Flere dyre Breitling- og Rolexklokker ble stjålet i innbruddet. Foto: Ronald Johansen

 

Det var natt til onsdag 4. oktober at tre menn brukte slegge for å komme seg inn i lokalene til Urmaker Jørgensen i Sjøgata.

Vel inne i butikken ble blant annet en klokke til en verdi av over 130.000 kroner stjålet.

Det ble stjålet flere Breitling og Rolex-klokker under innbruddet, og politiet har så langt ikke hatt noen mistenkte gjerningspersoner.

SLEGGE: Tyvene brukte slegge til å komme seg inn i butikken – og til å knuse montrene der klokkene ble oppbevart. Foto: Ronald Johansen

 

Fått inn tips fra publikum

TV2-programmet «Åsted Norge» viste overvåkingsvideoene fra urmakeren – som viser de tre gjerningsmennene i det de knuser en monter der klokken er utstilt.

I etterkant av programmet er politiet blitt kontaktet.

FÅTT INN TIPS: Etter at TV2-programmet «Åsted Norge» viste overvåkingsbilder fra innbruddet har politiet fått inn flere tips, sier politiadvokat Elin Norgård Strand.Foto: Jørn Norman Pedersen

 

– Vi har fått inn tips på observasjoner som ble gjort i forkant av innbruddet, sier Strand.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: