Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Amedia kjøper Nettavisen

Nettavisen og NA24 blir en del av Amedia, mens blogg.no blir overtatt av Egmont.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Ifølge Nettavisen selv er dette hovedpunktene i en intensjonsavtale som er inngått mellom dagens eiere av Mediehuset Nettavisen AS,  mediekonsernene Amedia og Egmont.

- Det delte eierskapet har fungert utmerket fram til i dag. Men etter hvert som vi har vokst oss større og sterkere, er det bra at selve avisen Nettavisen nå får en, sterk strategisk eier med kompetanse på medier, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til Nettavisen.

Ifølge konsernsjef Are Stokstad vil Amedia ta vare på og videreutvikle Nettavisens egenart.

- Lesere og annonsører kan glede seg over at Nettavisen vil nå enda flere lesere med et unikt og attraktivt innhold, sier han til Nettavisen.

Den danske stiftelsen Egmont, som i dag eier norsk TV 2, Nordisk Film og en rekke magasiner og ukeblader, overtar blogg.no og magasinene Side 2, Side 3 og Nettavisen Livsstil.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: