Nå skal de lage halloween-fest i sentrum

Lørdagen før halloween skal sentrum preges av skumle gresskar.

SKUMMELT: Halloween faller i år på en tirsdag. Tromsø sentrum vil markere dagen lørdag formiddag - ikke med kostymer, men med gresskar, ansiktsmaling og marsmallows-grilling. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

For aller første gang skal halloween prege Tromsø sentrum en lørdag formiddag. Det er det nystartede selskapet Tromsø sentrum AS som har tatt initiativ til festen lørdag 28. oktober.

De har allerede lagt merke til at sentrumsarrangementer er det som trekker store folkemengder til sentrum. Fra i sommer var det arrangementer som Musikkfest Tromsø, Arctic Race of Norway og matfestivalen Smak som trakk horder med folk. Derfor slår de nå til med en halloween-fest.

– Vi vil at alle butikker og gårder i sentrum skal pynte med gresskar og gresskarlykter, sier Trude Ørpetvedt, daglig leder i Tromsø sentrum.

De har også gått til et stort innkjøp for anledning.

– Vi har kjøpt tre bålpanner som skal plasseres på strategiske steder rundt i byen. Der skal man kunne grille marshmallows, sier Ørpetvedt.

– Legger dere opp til kostymefest?

– Nei, for selveste halloween er på tirsdagen etter. Men vi jobber med å få tak i ansiktsmaling for barna, sier Ørpetvedt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter