Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse i sentrum

Det skal ikke være noen relasjon mellom fornærmede og gjerningspersonen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Voldshendelsen fant sted natt til fredag 13. oktober i Adolf Thomasens gate, vis-à-vis Kiwi i Fredrik Langes gate.

Jarle Johnsen, politioverbetjent og leder Kriminalvakta i Tromsø, opplyser i ei pressemelding at gjerningspersonen ble observert løpende vekk fra stedet oppover Fredrik Langes gate i retning Tempo/Wito-hjørnet etter at hendelsen fant sted.

Glassflaske

– Det skal være en person som har slått ned en annen med en glassflaske, sier Johnsen til iTromsø.

– Identiteten på den mistenkte er ikke brakt på det rene. Slik som saken står nå, så ser det ikke ut til at det har vært noen relasjon mellom de to, sier han.

Han utdyper at gaten det refereres til er litt bortgjemt og lite trafikkert.

– Fornærmede pådro seg skader og ble fraktet til UNN for medisinsk behandling. Vedkommende ble skrevet ut etter rundt et døgn på sykehuset, sier Johnsen.

– Alvorlig

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett selve hendelsen eller gjerningspersonen som løp vekk fra stedet.

– Vi oppfatter saken som alvorlig. Det er det ingen tvil om, sier han.

Har du kjennskap til hendelsen? Da ber politiet deg ringe 02800.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: