Mann (28) tiltalt for å ha stjålet fra butikker i sentrum og eldre på Seminaret

I april skal mannen ha tatt lommebok, gullur og et oksygenapparat fra beboere på omsorgsenteret.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I tiltalen fra Nord-Troms tingrett kommer det frem at den 28 år gamle mannen fra Tromsø skal ha stjålet fra tre butikker i Skippergata i april i år. Han skal ha fått med seg gjenstander som flere harddisker, flere digitalkamera, lydopptaker, Nintendo spillkonsoll, ruter og en Porsche bilnøkkel.

Et par dager tdligere skal mannen ha stjålet en lommebok, et dameur i gull og et oksygenapparat fra beboere på Seminaret rehabiliterings- og omsorgssenter.

I tillegg skal mannen forsøkt å stjele en bil fra sentrum, men ble forhindret da eieren stoppet ham.

Han er også tiltalt for å ha oppgitt falsk personalia overfor politiet. Mannen må møte i tingretten 1. februar 2018.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: