Mann (33) løp rundt i Storgata med knust flaske – bøtelegges

Han skal ha fremstått både hissig og truende.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En 33 år gamel mann med bostedsadresse i Tromsø bøtelegges med 6.000 kroner etter å ha oppført seg truende.

Hendelsen fant sted i Storgata da han rundt klokken halv fire natt til søndag 26. mars løp rundt med en knust flaske. I forelegget fra politiet kommer det frem at han fremsto som både hissig og truende da han løp og skrek.

Han skal ha vært påvirket av rus og har mottatt forelegget etter å ha forulempet eller voldt fare for andre.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: