brant inne: De 13 kattene som bodde på dyrebeskyttelsens hjelpesenter døde i brannen som brøt ut natt til lørdag 30. september.
            (Foto: Håkon Steinmo)

brant inne: De 13 kattene som bodde på dyrebeskyttelsens hjelpesenter døde i brannen som brøt ut natt til lørdag 30. september.Foto: Håkon Steinmo

Står fremdeles uten mistenkt i brannstifter-sak: Ber publikum om hjelp

Politiet står uten mistenkte etter fire ukers etterforskning av brannen hos både Dyrebeskyttelsen og et nabohus.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Natt til 30. september satte noen fyr på hjelpesenteret til Dyrebeskyttelsen på toppen av Langnesbakken. 13 katter omkom i brannen, og saken etterforskes fortsatt av politiet.

Politiet har sendt inn tekniske bevis til undersøkelse og venter svar på dem. Ifølge Lene Fabek, fungerende seksjonsleder for etterforskning, er brannstiftersaken prioritert av Tromsø-politiet.

Eget team

– Et team med etterforskere jobber med saken for fullt, men vi har ikke noe nytt å melde, sier Fabek, som erkjenner at det foreløpige politiarbeidet ikke har gitt resultat i form av en mistenkt gjerningsperson.

– Vi går nå gjennom alt av opplysninger som er samlet inn, samt at vi jobber med å hente inn nye. Vi gjør vitneavhør og går gjennom innsendt materiale, sier Fabek.

Ber publikum om hjelp

Politiet har tidligere bedt publikum om tips som kan hjelpe til med å oppklare saken.

– Vi ønsker fortsatt å komme i kontakt med noen som har tips eller teorier i forbindelse med saken. Kanskje noen vet om noen som har gått forbi, eller om personer som har vært i nærheten. Opplysninger som kan virke ubetydelige, kan være viktige for oppklaringen av saken. Har noen hørt noe eller tenkt at politiet burde vite om noe, oppfordrer jeg dem til å kontakte oss, sier Fabek.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: