INN I REGJERINGEN: Line Miriam Sandberg (47) tiltrer stillingen som statssekretær 10. november. Foto: Christer Pedersen

INN I REGJERINGEN: Line Miriam Sandberg (47) tiltrer stillingen som statssekretær 10. november. Foto: Christer Pedersen

Line Miriam Sandberg blir statssekretær

Sandberg blir statssekretær for Bent Høie.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Fredag ble det kjent at Line Miriam Sandberg (Frp) tar over som statssekretær for Bent Høie i Helse- og omsorgsdepartementet.

– Først og fremst er jeg veldig ydmyk og takknmelig for å bli vist en sånn tillit, sier Sandberg til iTromsø.

– Tidenes beste helseminister

Hun forteller at hun gleder seg til å jobbe sammen med Bent Høie.

– Høie er etter min mening landets beste helseminister gjennom tidene, så jeg gleder meg veldig til å jobbe med ham. Han har levert godt innenfor helsepolitikken, og det er få ministre som har sittet like lenge som ham.

Hennes ansvarsområde blir primærhelsetjenesten, og da spesielt eldreomsorg.

– Jeg har vært i politikken i mange år nå, så jeg gleder meg veldig og tror dette blir en spennende utfordring. Jeg har sittet 11 år i Helse Nord-styret og jeg har vært elder for helse- og omsorgsutvalget i kommunen. Jeg har mye med meg og mye igjen å lære, sier Sandberg.

– Dyktig politiker

Partileder Siv Jensen hadde dette å si til Aftenposten da saken ble kjent:

– Frp har mange dyktige politikere og Line Miriam Sandberg er blant dem. Hun kjenner fagfeltet godt, og har lang politisk erfaring, blant annet som fylkesråd for næring, kultur og helse.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: