Disse bussrutene endrer trasé denne uken

Gjelder rute 33, 37 og 42.
nyheter

Mandag 30. oktober stenges krysset Storgata-Kirkegata fram til fredag 3. november klokka 18.00 melder Troms fylkestrafikk.

Dette medfører følgende endringer i rutetraseene til bybussene:

  • Linje 42 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og fortsetter i Langnestunellen til Giæverbukta. Stoppene Fiskegata og Polaria betjenes ikke på tur til Kvaløya.
  • Linje 37 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og kommer ut ved Polaria for så å kjøre videre i normal trasè Stoppene Peder Hansensgt. og Polaria betjenes ikke. Nytt midlertidig stopp ved Fylkesbygget på Strandvegen.
  • Linje 33 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og kommer ut ved Polaria for så å kjøre videre i normal trasè Stoppene Fiskegata og Polaria betjenes ikke. Nytt midlertidig stopp ved Fylkesbygget på Strandvegen.