(Foto: Eivind Rinde)

Foto: Eivind Rinde

Syv kjøretøy involvert i trafikkuhell

Mandag morgen var det svært glatt i Langnesbakken.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politiet fikk mandag morgen flere meldinger om at to lastebiler og tre biler hadde vært involvert i et trafikkuhell i Langnesbakken. Kort tid etter melder politiet at det totalt dreier seg om syv kjøretøy.

- Det er svært glatt på stedet, opplyser politiet på Twitter.

Foto: Eivind Rinde

 

Ingen personer skal være skadet.

Langnesbakken ble like før klokken 11.30 åpnet for trafikk igjen. Føreforholdene skal være utbedret.

Står fast på Tverrforbindelsen

I tillegg er det et kjøretøy som har fått problemer på tverrforbindelsen.

- Et større kjøretøy står fast på tverrforbindelsen ved utkjøringen til universitetet. Biler kan passere, opplyser politiet på Twitter.

Køer på Kvaløya

Foto: iTromsø-tipser

iTromsø har også fått melding om lange køer på Kvaløya.  En iTromsø-tipser forteller at en bil har kjørt utfor i krysset ved Åsland. I tillegg kjørte en bil utfor i krysset opp til Storelva, men den skal ha klart å komme seg løs på egenhånd.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: