Berget turist ned fra Fløya

Folkehjelpa var onsdag ettermiddag nødt til å bistå en turist som hadde gått seg fast i snøen nedenfor Fløya.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

- Det var en tysk mannlig turist som hadde kommet ut for mer snø enn han hadde forventet seg. Så kom mørket og vi fikk sendt inn Norsk Folkehjelp for å bistå ham, forteller operasjonsleder ved Tromsø-politiet, Kåre Munkvold.

Folkehjelpas mannskaper gikk inn til mannen på truger, og hadde også med seg slike til ham.

Han hadde gått seg fast cirka 800 meter fra Fjellstua.

- Deretter ble han tatt med ned til Fjellheisen og fikk komme seg ned. Han var ikke skadet eller noe, så alt gikk bra til slutt, sier Munkvold.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: