Mann anmeldes for å ha kjøpt alkohol til mindreårige

Skal ha skjedd lørdag ettermiddag på et av byens kjøpesenter.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politiet ønsker ikke å kommentere hvilket konkret kjøpesenter hendelsen skjedde på, men sier at handlingen skjedde på en dagligvarebutikk i et senter.

- Det var en vekter som fanget opp situasjonen og ble mistenksom. Det var en mann i begynnelsen av 20-årene som skulle handle alkohol til fire mindreårige, og mannen ble siden konfrontert og anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt.

- Foreldrene til de mindreårige ble varslet og hentet sine respektive barn.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: