Stakkevollan svømmehall
            (Foto: Ronald Johansen)

Stakkevollan svømmehallFoto: Ronald Johansen

Nå skal garderobene til denne svømmehallen pusses opp

Her loves kommunen nye fliser og dusjer.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Siden uke 42 har garderobene tilknyttet Stakkevollan svømmehall vært stengt. Dermed har badenymfer av ymse slag måtte benytte seg av idrettshallsgarderobene mens oppussingsarbeidet pågår.

Når arbeidet står ferdig vil være med nye fliser og dusjer i garderobene, men det er ikke kjent så langt når dette arbeidet skal ferdigstilles.

- Det vil dessverre ikke være tilgang til badstu i perioden, og det er ingen skap slik at verdisaker må tas med inn i hallen. En må ha noe på føttene og noe og tulle rundt seg når en går fra garderobe til svømmehall. Vi ansatte er positive og vil bidra til å løse dette så bra som mulig, skriver Tromsø kommune på Facebook.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: