ØKNING: 185 731 flypassasjerer reiste til og fra Tromsø lufthavn Langnes i oktober.
            (Foto: Tor Farstad)

ØKNING: 185 731 flypassasjerer reiste til og fra Tromsø lufthavn Langnes i oktober.Foto: Tor Farstad

Flere reisende via Tromsø

Tromsø lufthavn Langnes hadde en passasjervekst på 9,1 prosent i oktober.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Avinor melder om 185 731 reisende via flyplassen på Langnes forrige måned, noe som tilsvarer en økning på 9,1 prosent sammenlignet med oktober i fjor. Økningen skyldes i hovedsak innlandsflyginger, med 180 420 reisende. 5 311 passasjerer fløy med direktefly til utenlandsdestinasjoner, som tilsvarer en vekst på 6,7 prosent, sammenlignet med oktober 2016.

– Det har vært en fin økning i antall reisende gjennom hele året. Særlig gledelig er økningen i antall reisende på innland i oktober. Dette sier noe om at både næringsliv og reiseliv er i fin vekst i Troms, skriver kommersiell sjef Mona Ringstrand i et presseskriv.

Økningen for Tromsø lufthavn hittil i år er på totalt 8,8 prosent.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: