Han er ny leder i Tromsø Fremskrittsparti

Bjørn-Gunnar Jørgensen er valgt til ny leder av Tromsø Frp.

  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Fredag kveld hadde Tromsø Fremskrittsparti årsmøte. Der ble Jørgensen valgt til ny leder med 27 mot ni stemmer.

Geir Are Winther ble foreslått som motkandidat.

– Jeg er glad for tilliten medlemmene har vist meg. Nå skal Tromsø FrP se fremover mot kommunevalget om to år og sørge for at de røde må rydde seg ut av kontorene på rådhuset, sier Jørgensen i en pressemelding.

Tidligere leder var Kristian Wilsgård.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter