Administrerende direktør i Norges sjømatråd, Renate Larsen.
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

Administrerende direktør i Norges sjømatråd, Renate Larsen.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Danket ut to andre: Norges sjømatråd tildelt pris

Bama, Strand Unikorn og Norges sjømatråd var alle nominert til prisen, men det var sistnevnte som trakk det lengste strået.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Norges sjømatråd, som har hovedkontor i Tromsø, stakk mandag kveld av med utfordrerprisen under Matprisen.

«En aktør som er med på å forvalte norsk natur- og kulturarv, og samtidig har mulighet til å påvirke fremtiden i en positiv retning. Juryen håper Norges sjømatråd vil forstå ansvaret som ligger hos dem både her til lands, men også i internasjonalt farvann, og at de vil begynne å vise bredden, dybden og mangfoldet i norsk sjømat, og samtidig vise best praksis i de etablerte næringene», heter det i juryens begrunnelse.

Matprisen ble etabler i 2014 av ØQ – Økologisk mat i storhusholdninger og DebioInfo. Målet med utdelingen er å gedre dem som spiller en viktig rolle i øke forbruket og produksjonen av økologisk og bærekraftig mat.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: