Kvinne i 20-årene satt i arrest etter nasking

Hendelsen skjedde ved en forretning langs Stakkevollveien tirsdag formiddag.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tyveriet ble oppdaget av en vekter som tilkalte politiet, og kvinnen er anmeldt for dette forholdet.

Andre kriminelle forhold gjorde at kvinnen også ble tatt med til politistasjonen og satt i arrest.

- Det er ikke snakk om store verdier, men andre kriminelle forhold som kommer i tillegg som medførte arresten, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen, som ikke ønsket å gå inn på hvilke andre forhold det var snakk om i denne sammenhengen.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: