Mann bortvist etter å ha prøvd å ta seg inn i bolig på Kvaløya

Skal være snakk om en mann som prøver å trenge seg inn i en enebolig.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Like over klokka 15.00 melder tipsere om en utrykning i retning Kvaløya.

- Det skal være en mann som hoier og skriker og banker på vindu hos en enebolig på Kvaløysletta, og forsøker å trenge seg inn i boligen. Vi er på vei til stedet, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen hos Troms politidistrikt.

Klokka 15.30 oppdaterer politiet saken på Twitter:

- En kjenning av de som var inne i huset er bortvist. Var ikke velkommen på stedet, og har fått pålegg om å holde seg borte minst resten av dagen.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: