Skal ha kjørt bil da han var ruset på amfetamin

Nå må 46-åringen møte i retten.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I mars 2017 skal mannen ha kjørt en personbil på Stakkevollveien til tross for at han var påvirket av narkotika. Analyse av blodprøven, som ble tatt cirka en time etter kjøringen, viste at mannen hadde amfetamin i blodet.

Rusen mannen var påvirket av, skal tilsvare en promille høyere enn 0,5.

I tillegg til ruskjøring, er mannen tiltalt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort ved to anledninger.

Saken skal opp i Nord-Troms tingrett i april 2018.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: