IKKE IDENTIFISERT: Politiet sier det er vanskeligere enn først antatt å fastslå en sikker identifisering av avdøde.
            (Foto: STIAN JAKOBSEN)

IKKE IDENTIFISERT: Politiet sier det er vanskeligere enn først antatt å fastslå en sikker identifisering av avdøde.Foto: STIAN JAKOBSEN

Kan fortsatt ikke bekrefte drapsofferet i Lenviks identitet

Politiet hadde ventet å kunne gå ut med navn på drapsofferet som ble funnet mandag ettermiddag, men identifiseringsarbeidet er vanskeligere enn først antatt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politiet skriver i ei pressemelding at de har all grunn til å tro at avdøde er eier av boligen, men det har vist seg vanskeligere enn først antatt å fastslå en sikker identifisering av avdøde.

Politiet vil komme tilbake til dette i en pressemelding så snart en formell og helt sikker identifisering er gjort, heter det i pressemeldinga.

- Identifiseringsarbeidet krever litt mer tid og at vi løpet av 2-3 dager håper å få en endelig konklusjon, sier regionlensmann Arnold Nilsen til Folkebladet.

Fengslingsmøte for den pågrepne 21-åringen er satt til klokka 15 i Nord-Troms tingrett onsdag.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: