Kastet stein inn på utested

Det er ingen tvil om at julebordssesongen er i gang. For politiet ble det en hektisk natt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politiet har opprettet sak etter at en beruset mann kastet en stor stein inn på et utested. Ingen ble skadet som følge av hendelsen, men det medførte materielle skader på utestedet. Vedkommende som kastet steinen, ble innbrakt og satt i fyllesarresten. Det melder politiet på Twitter.

Det var ikke den eneste som måtte tilbringe natta der. To kvinner ble også innbrakt og innsatt i fyllearresten, ettersom de var beruset og ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

En aggressiv og utagerende mann ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann og ordensforstyrrelse. Mannen ble innbrakt og satt i arrest.

Slagsmål

Politiet opplyser videre på Twitter at de måtte bryte opp en slåsskamp i sentrum. Slåsshanene benyttet både flaske og planke som våpen. Det ble heldigvis ingen personskade, og partene ble bortvist fra sentrum. Begge ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Dette var imidlertid ikke nattens eneste slåsskamp. I de sene nattetimer ble enda en person pågrepet etter slagsmål i sentrum. Personen ble anmeldt for legemskrenkelse og bruk av narkotika.

Promillekjøring

Politiet opplyste på Twitter klokken 04.19 at de mistenkte en mann i 30-årene for promillekjøring. Mannen ble fremstilt for blodprøvetaking og saken blir etterforsket videre.

Også tidligere på kvelden hadde politiet mistanke om promillekjøring. Politiet meldte klokken 19.56 at en person ble fremstilt for blodprøvetaking på legevakta og siktet for ruspåvirket kjøring. Sak ble opprettet.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: