Kafé X fikk juleklipp i julegave: – Dette er årets høydepunkt

Tirsdag kveld inviterte Nikita Kafé Xs gjester til gratis juleklipp. Det var et tilbud det ble satt pris på.

Fornøyd: Tone Tobiassen klippet seg hos Talina Larsen og gledet seg veldig til se resultatet: – Det hjelper ikke å ha fin sminke og fine klær om håret ikke ser ut. Foto: Rikke Lange  Foto: Rikke Lange

nyheter

For tredje året på rad inviterte frisør Talina Larsen og hennes kolleger på Nikita på K1 gjestene til Kafé X til juleklipp. I utgangspunktet skulle det kun komme 20 stykker, men så populært som tilbudet har blitt, kan det være det kom enda noen til. En av dem som fikk seg ny sveis til jul, var Tone Tobiassen.

– For min del er dette årets høydepunkt. Det er dyrt med hårklipp, og med tanke på hvor mange andre utgifter man har i jula, er det ofte det siste som blir prioritert.

Juleglede: Jimmy Pedersen og Talina Larsen var begge glad for å kunne tilby Kafé Xs gjester gratis juleklipp. Foto: Rikke Lange 

 

Populært tilbud

Daglig leder for Kafé X, Jimmy Pedersen, har vært med de siste tre årene og fikk selv juleklipp første året. Tilbudet har blitt mer og mer populært, og det var ikke mangel på god stemning blant de fremmøtte.

– Dette har blitt et veldig populært tilbud og gjestene våre har spurt meg hele høsten om det blir juleklipp også i år, forteller Pedersen, og fortsetter:

– Gjestene våre er en kompleks gruppe og det er slettes ikke alle som har dårlig råd eller sliter med rus, men dette har også blitt en hyggelig samling hvor vi møtes i en litt annen setting enn vanlig.

Spre glede

Larsen fikk ideen mens hun ledet det som den gang var Headmasters.

– Jeg ville gi noe tilbake, og kjente litt til arbeidet Kafé X gjør og tenkte at det var en god plass å starte. Dette har blitt veldig populært også blant frisørene våre, og det er mange som vil være med, sier Larsen, og legger til:

– Dette er en fin måte å spre litt juleglede og vi vil jo svært gjerne at andre bedrifter bidrar med det de kan.