Rykket ut til røykutvikling i fryseterminal

Klokka 15.45 tirsdag rykket nødetatene ut til røykutvikling ved Troms fryseterminal.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det skal ha vært røykutvikling i en truck inne i selve lokalet, som ligger på Solstrandveien ved Gammelgård.

– Brannvesenet klarte raskt å konstantere at røyken kom fra en truck og at det . Det var en god del røyk i lokalet, men røykdykkere var inn og fikk kontroll på stedet, sier operasjonsleder Kåre Munkvold ved Troms politidistrikt.

–  Vi er på stedet nå for å ta bilder og oppretter sak på forholdet. Lokalet blir luftet ut og vi har ikke fått noen melding om skader verken på personer eller selve bygget.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: