24-åring skal ha truet med å voldta politibetjent med «en stor dildo»

Nå må den 24 år gamle kvinnen møte i retten.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I september 2017, i forbindelse med politiets fremstilling av tiltalte på legevakta, skal hun ha sparket en politibetjent i låret. Hun skal også ha spyttet ham i ansiktet og uttalt at hun skulle smitte ham med hepatitt.

Truet med voldtekt

Videre skal hun ha kommet med uttalelser som at hun visste hvor politibetjenten bodde og at han skulle passe seg. I tillegg skal hun ha truet med å voldta ham med «en stor dildo».

Flere tyverier

Kvinnen er også tiltalt for en rekke tyverier fra flere tromsøbutikker. Varene hadde til sammen en verdi på 6.750 kroner. Ved en anledning skal hun også ha stjålet en iPhone fra damegarderoben på Alfheim svømmehall.

24-åringen er også tiltalt for å ha båret en kniv med bladlengde på syv centimeter i Storgata.

Saken behandles i Nord-Troms tingrett 19. mars 2018.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: