En fører anmeldt etter kollisjon på Storelva

Var ikke tilstrekkelig aktsom.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Troms politidistrikt melder klokka 19.18 om et sammenstøt mellom to biler på Storelva. Sammenstøtet skal riktignok ha skjedd rundt klokka 17.40.

Det var ingen personskader, men sammenstøtet var av en sånn grad at airbager ble utløst og bilberging måtte rekvireres.

- Det var en bil som skulle av hovedveien og inn i et boligfelt som møtte på en møtegående bil. Den ene føreren er anmeldt for å ikke ha vært tilstrekkelig aktsom, sier operasjonsleder for Troms politidistrikt KarlErik Thomassen

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: