Mann arrestert for å ha truet kvinnelig bekjent

Politiet melder om en relativt rolig natt til søndag midt i julebordsesongen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Fra politiets logg (som nå er på Twitter) framgår det kun en konkret hendelse i Tromsø natt til søndag:

En godt beruset mann ble innbragt rundt stengetid etter å ha vært truende ovenfor en kvinnelig bekjent.

I tillegg gjennomførte UP også en større trafikkontroll i natt rundt i Tromsø hvor 113 sjåfører ble kontrollert for rus, uten noen reaksjoner.

- Det har vært en del fyll og litt småbråk i natt, men ingenting alvorlig. Det har vært relativt rolig, men vi skulle helst hatt det helt rolig. Det blir det nok aldri en natt til søndag i de største byene, sier operasjonsleder Frode Strende i Troms politidistrikt søndag morgen.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: