Politiet advarer mot disse telefonnumrene

Ber deg være obs på folk som ringer fra "Microsoft support".
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

På Twitter advarer Troms politidistrikt mot telefoner fra: 916 50 760, 916 51 720 og 916 51 780.

- Vi mottar med jevne mellomrom anmeldelser vedrørende svindel per telefon. Ofte dreier dette seg om engelskspråklige som tilbyr å ordne opp i "feil" på din PC, såkalt "Microsoft support", skriver politiet.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: