Fra Røstbakken onsdag morgen.
            (Foto: Ronald Johansen)

Fra Røstbakken onsdag morgen.Foto: Ronald Johansen

Trafikkaos i Tromsø på vinterføret onsdag morgen

Onsdag morgen er det igjen kaos i trafikken på grunn av snøfallet.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I 08.30 tiden skal en personbil slite i Røstbakken mens en tipser melder om at flere andre personbiler og ikke minst busser som sliter på det glatte føret i Kongsbakken.

En tipser sier klokka 08.36 at en buss står fast i Kongsbakken, men politiet hadde ikke hørt noe om hendelsen da iTromsø tok kontakt.

- Det har vært rolig så langt. Det eneste vi har fått beskjed om så langt er en lastebil som står fast på Kvaløyveien som skal berges klokka 09.00 og at veien da blir stengt, sier operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt. Han var derimot usikker nøyaktig hvor på Kvaløyveien det er snakk om å stenge.

Fra vekta i Tromsdalen onsdag morgenFoto: iTromsø-tipser

 

Semitrailer i grøfta

Rundt klokka 08.40 meldes det om en semitrailer som har havnet i grøfta like før vekta i Tromsdalen. Trafikken skal flyte greit forbi stedet ifølge tipseren.

Har du tips i denne saken?
Ring 77 64 06 00 - tips@itromso.no
Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: