Trailer sperrer hovedveien på Kvaløysletta

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

«Tromsø/Kvaløya: Trailer sperrer et felt på Fylkesvei 862 nedenfor Sandnessundbrua på Kvaløya. Store køer på stedet, patrulje på vei. Oppdateres.», skriver Troms politidistrikt på twitter klokken 16.16 onsdag ettermiddag.

Klokken 16.25 opplyser politiets operasjonsleder til iTromsø at traileren har kommet seg videre, og at trafikken flyter som normalt i begge retninger.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: