Vegvesenet roser bilister etter flere tromsøkontroller: – Ikke ofte det skjer

Tromsøbilister vet å sko seg etter forholdene. Det tyder i hvert fall veivesenets kontrollresultat på.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Statens vegvesen gjennomførte onsdag mobile kontroller rundt om i Tromsø. De holdt én ved Håkøybotn, én kontroll nord for Slettelva og én i Tromsdalen. Totalt ble rundt 75 bilister stoppet i kontrollene.

– Det har vært veldig bra på dekksiden. Det ble ikke skrevet et eneste dekkgebyr. Av de kontrollene jeg har vært med på, så er det ikke ofte det skjer at vi ikke må skrive ut noen gebyrer. Det var veldig bra dekkstandard, sier Roger Furumo, fagkoordinator i Statens vegvesen.

Det ble skrevet ut rundt fem gebyrer for manglende dokumenter, som blant annet vognkort, ikke medbrakt førerkort og kontrollsedler.

– Det har også vært manglende lys, rengjøring av lykter og vinduer. I tillegg har vi måttet be noen skyve bort snø fra taket, sier Furumo.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: