INNSTILT: Flere flyvninger mellom Tromsø og Bodø lufthavn er innstilt etter at sistnevnte flyplass måtte stenge grunnet været. Illustrasjonsbilde.
            (Foto: Tor Farstad)

INNSTILT: Flere flyvninger mellom Tromsø og Bodø lufthavn er innstilt etter at sistnevnte flyplass måtte stenge grunnet været. Illustrasjonsbilde.Foto: Tor Farstad

Bodø lufthavn stengt – flere fly til og fra Tromsø er innstilt

Grunnet været er Bodø lufthavn stengt og fly mellom Bodø og Tromsø er innstilt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

– Bodø lufthavn er nattestengt og vi satser på at den vil åpne som normalt i morgen tidlig, sier pressevakt i Avinor, Joachim Westher Andersen.

Han kan bekrefte at Avinor har sett seg nødt til å stenge flyplassen grunnet værforholdene.

Disse flyene er innstilt

Widerøe sitt fly fra Bodø og Stokmarknes til Tromsø skulle lande 22:10, men er innstilt. Det samme er Widerøes fly fra Bodø og Leknes som skulle lande klokken 19:00.

Av avganger fra Tromsø lufthavn er flyet som skulle gå 18:55 til Leknes og Bodø innstilt, samt flyet til Andenes, Svolvær og Bodø som skulle ta av fra Tromsø lufthavn 17:00.

SAS har kansellert en flyging fra Bodø til Tromsø som skulle forlate Bodø klokken 18:25 og lande i Tromsø 19:15. 

På Avinors hjemmeside kan du holde deg oppdatert på alle forsinkelser.

Tidlig fredag morgen er det framdeles problemer med avganger og ankomster til Bodø med innstillinger og forsinkelser.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: