Mann i 30-årene pågrepet etter voldsepisode på utested. Én person sendt til legevakta.

Gikk til angrep på flere gjester, ansatte og politiet på et utested i Tromsø sent onsdag kveld.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Onsdag klokka 23.40 fikk politiet melding om en beruset mann som nektet å forlate et utested i Tromsø.

- Mens vi var på vei til stedet fikk vi en ny melding om at han hadde begynt å gå løs på gjester og i alle fall en av de ansatte på utestedet. Når vi kommer fram, fortsetter han å utøve vold mot våre betjenter, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt torsdag morgen.

Én sendt til legevakta

Mannen i 30-årene skal ha slått til flere på stedet og en person dro til legevakta med smerter i kjeven i etterkant av hendelsen.

- Vi pågrep mannen og han ble innbragt med vold og trusler mot politiet som det mest alvorlige av lovbruddene han hadde slått for. Flere på utestedet har sagt de vil anmelde saken, og vi har sikret oss gode vitneobservasjoner fra stedet, sier Thomassen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: