Må møte i retten etter kjøring i narkorus

nyheter

En mann i slutten av 20-årene må møte i Nord-Troms tingrett i april etter en episode i november.

Mannen skal ha kjørt bil mens han var påvirket av narkotika og analyseresultatet skal ifølge tiltalen ha påvist en påvirkningsgrad tilsvarende 1,2 i promille.

Han er også tiltalt for brudd på legemiddelloven da han like forut han ble stoppet skal ha brukt hasj.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter