Alkoholtyveri, ruskjøring og narkotika

Dette skjedde natt til lørdag.
nyheter

En mann i 30-årene blir anmeldt etter at han skal ha stjålet alkohol på et utested i natt. Politiet meldte om hendelsen like før 4.00.

En mann i slutten av 20-årene ble hentet av politiet fordi han skal ha vært svært beruset.

To mennesker er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Den ene en mann i 40-årene. I den andre bilen mistenker politiet at passasjer hadde tatt ulovlige rusmidler.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter