Trafikkuhell ved Alfheim i natt

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

En personbil kjørte seg fast i krysset mellom Kirkegårdsvegen og Alfheimvegen rundt klokken 02.30 natt til søndag. Et vitne på stedet opplyser overfor iTromsø at det ikke var snakk om personskade. Bilen hadde fatt sleng, og en airbag var utløst.

Politiet ankom stedet raskt, og prøvde å få bilen ut av veibanen fram til et bilbergingsselskap kom til unnsetning. Politiet påpeker at det ikke var noe dramatikk i uhellet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter