Kvinne med barnevogn påkjørt på Stakkevollvegen

Kvinnen i 30-årene skal være forslått, men ikke alvorlig skadet.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Like etter klokken 16.30 tirsdag rykket politiet ut til ei trafikkulykke på Stakkevollveien, like ved lyskrysset ved Coop Extra.

Kjørte inn i busslomme

Politiet opplyser at en mannlig sjåfør i 20-årene traff kvinnen da han skulle ta en unnamanøver for å unngå å kjøre på en bil som hadde stoppet for rødt lys.

– Den kjørte inn på busslomme og traff ei kvinne. Kvinnen er forslått, men ikke alvorlig skadet, opplyser politiet.

Pressevakta på UNN opplyser at kvinnen skal ha blitt dimittert etter sjekk av helsepersonell på ulykkesstedet.

Mistenker narkobruk

Tirsdag kveld bekrefter politiet at sjåføren er innsatt i arrest etter mistanke om kjøring under påvirkning av narkotika. Det ble også tatt urinprøve av mannen, og politiet har beslaglagt førerkortet til vedkommende.

Barnevogn

iTromsø har også vært i kontakt med en av passasjerene i bilen som den pågrepne sjåføren prøvde å unngå da han kjørte på kvinnen.

– Han kjørte i "hundre og helvete" og traff ei dame med barnevogn. Det er et mirakel at det gikk bra med både henne og ungen, sier vitnet.

Politiet bekrefter kvinnen hadde en barnevogn, men sier at vognen og barnet ikke ble truffet eller skadet.

Løslatt

Like over klokka 23.00 bekrefter politiet at sjåføren igjen er løslatt.

– Han er siktet for kjøring under påvirkning av narkotika og saken etterforskes videre, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen.

Oppdatert: Onsdag formiddag opplyser politiets operasjonsleder, Kåre Munkvoll, at prøvene ikke avslørte noen spor av narkotika eller alkohol. Siktelsen opprettholdes allikevel foreløpig, da det ble brukt tvangsmidler mot sjåføren.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter